Tuesday, 9 October 2012

Tempahan ditutup bagi Politeknik Vol.1

Assalamualaikum dan 'Good day' kepada semua pelawat/ pelanggan kami, pihak kami ingin memaklumkan tempahan t-shirt bagi Politeknik Vol.1 ditutup. Terima kasih kepada pelanggan yang mempercayai pengurusan kami dimana baru bertapak dalam industri t-shirt printing. :)

Friday, 14 September 2012

Paper Bags - Edisi Bajet Kenduri/ Majlis

Paper Bags (PB) untuk kenduri/ majlis-majlis tertentu dengan menggunakan design sendiri boleh la pilih Paper Bags (PB) mana yg korang nak tempah. Jenis-jenis Paper Bags seperti dibawah:


PRICE LIST FOR PAPER BAGS (Page 1)



PRICE LIST FOR PAPER BAGS (Page 2)

Kenapa korang perlu pilih Paper Bags Green Tree (GT):
  • Sesuai untuk Kenduri Kahwin, Pertunangan, Cukur Jambul, pesta Harijadi, dan Majlis-majlis yang lain.
  • Sangat murah dan menepati bajet.
  • Terdapat pelbagai saiz
  • Dapat menggunakan design sendiri / design daripada pihak Green Tree (GT) 
  • Paper Bag ini 'Environmental Friendly'

Tuesday, 11 September 2012

T-shirt : Politeknik Edisi Pertama

Assalamualaikum & Hai korang, untuk muka surat pertama ni..Pihak Green Tree (GT) akan memperkenalkan antara design yang kami dah buat bagi 'Volume 1' dengan Tema ECO. Terdapat 32 designs mengikut jurusan di seluruh politeknik Malaysia dan 6 designs untuk 6 politeknik, politeknik lain masih dalam proses merekabentuk.

        Kalau korang tengok 'design' memang ada yang simple dan sederhana, ini kerana kami lebih suka yang tak 'crowded' dan lebih berstail insyAllah. Design2 ini juga bersesuaian untuk lelaki dan perempuan. Material tshirt yang digunakan semestinya 100% cotton, mempunyai 2 warna sahaja: Hitam dan Putih, lengan panjang dan pendek. 

Harga: Lengan Pendek - RM26/helai
 Lengan Panjang - RM30/Helai
Deposit: RM10/helai
Free delivery

PAGE 1
1) Aircraft Maintenance Eng.
2) Mechatronic Eng
3) Mechanical Eng
4) Shipping Eng

PAGE 2
1) Architecture
2) Building Services Eng
3) Civil Eng
4) Quantity Surveyor (QS)

PAGE 3
1) Account
2) Finance Banking
3) Insurance
4) Management

PAGE 4
1) Marketing
2) Wood Based Technology
3) Surveying the Land
4) International Business

PAGE 5
1) Secretarial
2) Electronic Eng
3) Graphic Design
4) Electrical Eng

PAGE 6
1) Fashion
2) Food Technology
3) Information Technology
4) Hospitality

PAGE 7
1) Automotive Eng
2) Manufacture Eng
3) Material Eng
4) Packing Eng

PAGE 8
1) Computer Eng
2) Controller Eng
3) Textile Eng
4) Plastics Eng

Kepada pelajar @ staf politeknik diseluruh Malaysia mahu mencari extra income dengan menjadi Master Runner @ Runner T-shirt Green Tree boleh la hubungi Ashikin 013-9829409 atau emailkan gtreebrand@gmail.com @ nashikin_majid@yahoo.com.

OK jumpa lagi untuk 'page' seterusnya...Tata :)

Thursday, 23 August 2012

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan 2012

Setelah kita menyambut hari raya aidilfitri..tanggal 31 Ogos ni kita akan menyambut ulangtahun kemerdekaan negara kita...mudah2an negara kita Malaysia dilimpahi rezeki yang halal insyAllah...Pihak Green Tree mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan 2012. :)

p/s: Jangan lupa untuk like page Green Tree di Facebook

Thursday, 16 August 2012

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri

Dikesempatan ini kami warga Green Tree (GT) ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri dan minta maaf zahir & batin jika segala perkhidmatan xmemuaskan hati dan blog yg xberapa sempurna utk diikuti... Mudah-mudahan Ramadhan kita diterima Allah dan syafaatNya...Aminn.. : Hati-hati sepanjang perjalanan menuju ke kampung...Terima kasih kerana menyokong kami...

# Jangan lupa like Facebook: Green Tree www.facebook.com/pages/Green-Tree/210861869035435